Rapport fra Malvikingen Opp 2023

av admin, 5 juni, 2023
Aksel Marit Mia og Johan Fredrik klar for start

Malvikingen Opp 2023 er historie. Det var 13. gangen dette løpet ble arrangert, så kanskje var det ikke så rart at vi hadde litt uflaks med et par ting denne gangen. Først ble vi nødt til å flytte dato, og så fikk vi Trøndervær av det litt sure slaget på selve dagen. Og når alt er talt opp til slutt så sitter vi igjen med 36 deltakere, én mindre enn i fjor og det laveste deltakerantallet når vi ser bort fra corona-årene 2020 og 2021. 

Men når det er sagt så gikk selve arrangementet helt knirkefritt. Astrid, Kjellrun og Vegar tok seg av alt på toppen, mens Anders og Torgeir ordnet alt i sekretariatet. På Vikhammerkrysset sørget Stein og Jan Inge for at bilene ble stoppet når løperne passerte. Det var bare 10 påmeldte i konkurranseklassen, og alle var menn. Så her er det litt å gå på. Vinnertiden ble imidlertid så god som 31:26 på Johan Henrik Lundbo. Justert for alder tilsvarer det en tid på 25:54 - en prestasjon som virkelig er helt i toppen gjennom alle årene Malvikingen er arrangert. På tabellen er det bare Anne Nevin som scorer bedre for sine løp i henholdsvis 2018 (24:59) og 2016 (25:27). Den graderte tida på 25:54 er faktisk også eksakt likt med løyperekorden for Malvikingen Opp som Vegard Skinnes satte i 2015!

Alle resultater er lagt ut på løpets hjemmeside på facebook. 

Som alltid er det veldig stas med turklassen, og det var mange spreke å se på starten - fra minstemann på to (?) år, til de som har kommet i pensjonistenes rekker. 

Kommentarer