Malvikingen Opp 3. juni 2023

av admin, 15 mai, 2023
Malvikingen Opp skjold

Malvikingen Opp var opprinnelig satt opp til å gå den 13. mai, men på grunn av mye snø i marka ble det ikke mulig for oss å gjøre de nødvendige forberedelsene uka før løpet skulle gjennomføres. Ny dato er satt til lørdag 3. juni.

Påmeldingslenker:

Påmeldingen er åpen, og i år er det EQ Timing som brukes av friidrettsforbundet for påmelding til konkurranser. Det tar litt tid å lære seg nye systemer, og jeg har fortsatt til gode å lære meg hvordan man legger inn ulike klasser med ulike priser. Derfor er det nå samme pris på trim med tidtaking som det er for konkurranseklassene: 200,- kroner. Og for turklassen, som bare koster 50,- kroner, bruker jeg som vanlig et eget registreringsskjema og betaling via vipps. 

Påmelding via EQ Timing er åpen fram til kl. 21:00 torsdag før konkurransen. Etter det kan etteranmelding gjøres via samme registreringsskjema som for turklassen, men da med etteranmeldingsgebyr. Registreringsskjemaet kan brukes fram til en halvtime før start, og turdeltakere er velkomne helt fram til startskuddet for konkurranseklassene går klokka 12.

NB: Det er ekstra stress med etteranmeldinger, og vi har ikke mer funksjonærer enn vi må ha, så vær så snill og unngå det hvis du kan! 

Les mer om Mavikingen Opp

Kommentarer